Welkom bij Kerklau shop supplies

Importeur en groothandel in paspoppen, draagtassen, kledinghangers, kledingrekken, kledinghoezen, winkelmandjes

Winkelbeveiliging / Diefstalpreventie

Diefstalpreventie en winkelbeveiliging.

Het is iets waar ieder winkelier last van heeft namelijk winkeldiefstal. Dit zorgt in de detailhandel elk jaar voor honderden miljoenen aan schade en veel werk. Door een kleine investering in anti-diefstal artikelen verkleint u de kans op diefstal en bespaart u veel werk wat betreft afhandeling.

Anti-diefstal artikelen.

Zoals al eerder aangeven kan door een kleine aanpassing uw winkel beter beveiligd zijn tegen diefstal en mogelijke overvallen. Neem nou onze dummy camera voor binnen- en buitengebruik welke niet van echt te onderscheiden is maar wel gelijk mensen afschrikt en waarschuwt. Of de panoramische spiegels die u helpen vanuit verschillende hoeken de winkel in de gaten te houden maar gelijk een preventief effect hebben. De geldlades en cashboxes die veilig uw geld opbergen. Ook de valsgelddetectors zijn erg nuttig en verkleinen door een kleine handeling bij elke contante betaling de kans op het ontvangen van vals geld.

Anti-diefstal artikelen en kerklau.nl.

Kerklau biedt u als winkelier een ruim assortiment van anti-diefstal artikelen aan welke direct uit voorraad leverbaar zijn en snel bij u in uw winkel toegepast kunnen worden. Dit verkleint direct de kans op diefstal en/of overvallen en geeft u en uw medewerkers een geruster en veiliger gevoel.