Sinds begin februari staan wij met stands van 35m2 in het Homedecocenter Vianen en Zwolle.

Wat vanaf het begin al opvalt is dat de kledingrekken, paspoppen, kledinghangers en draagtassen hier goed verkocht worden.

Het geheim van de goede verkoop in de plastic en papieren draagtassen is dat we deze in kleinverpakkingen verkopen. Dus geen volle dozen, maar verpakkingen met 50 stuks plastic draagtassen en 25 stuks papieren draagtassen.

Ondernemers kunnen hier per stuk inkopen in een centrum waar meer dan 100 verschillende importeurs en groothandels zich presenteren met diverse artikelen.

In beide centra hadden ze nog geen verpakkings- en winkelmaterialen importeur, dus zowel voor ons als voor de beide Homedecocentra is dit een welkome aanvulling.

Wij hebben hier o.a. een aantal kledingrekken staan die mensen per stuk kunnen meenemen. Het werkt volgens het Cash en Carry principe.

Ondernemers hoeven dus geen grote hoeveelheden te kopen en besparen zich verzendkosten.

Ook de kledinghangers die wij hier verkopen worden niet per volle doos, maar in kleinere verpakkingseenheden verkocht. Dat geldt voor zowel de houten kledinghangers als de kunststof kledinghangers. Ook metalen kledinghangers ontbreken hier niet.

Voor ons is het tevens een welkome aanvulling voor de omzet en naamsbekendheid.

In Hengelo verkopen wij via het internet en nu op 3 verschillende vestigingen ook via het cash & Carry systeem.

Alle mogelijkheden worden dus benut om ons ruime assortiment in draagtassen, kledinghangers, kledingrekken en paspoppen te presenteren en te verkopen.

Als klant kunt u altijd een keer een kijkje nemen in een van de centra. Dit is zeker de moeite waard !