Sinds 31 oktober 2011 loop ik stage bij Kerklau Shop Supplies. Mijn naam is Abdul El Gharbouni en ik doe de opleiding export medewerker binnen/buiten dienst. Dit sluit aan op de opdrachten die ik bij Kerklau Shop Supplies krijg. Zelf ben ik al naar een aantal Cash & Carry centra’s geweest zoals de Home Deco Centre in Zwolle en Vianen hier is mij opgevallen dat vooral de kledingrekken, paspoppen, kledinghangers en draagtassen hier goed verkocht worden. Ook staan we sinds 2 April in Aalsmeer met een stand bij de Cash & Carry Centre Tica. Ook hier zijn wij de eerste verpakking- en winkelmaterialen importeur met artikelen zoals kledingrekken, draagtassen, kledinghangers en paspoppen. De kerntaken die ik moet doorlopen zijn de acquisitie en verkoopactiviteiten uitvoeren, verkoop optimaliseren en relatie onderhouden in het buitenland, administratie afhandeling van de verkoop verzorgen en de transport voorbereiden, de exportmogelijkheden onderzoeken en vervolgactiviteiten organiseren. Deze kan ik allemaal uitvoeren omdat Kerklau Shop Supplies niet alleen in Nederland zijn zaken doet maar ook internationaal meedoet in de winkelmateriaal branche. Mijn tijd hier zit er over 2 weken op en ik kan nu al terug kijken op een zeer succesvolle leer periode