Welkom bij Kerklau shop supplies

Importeur en groothandel in paspoppen, draagtassen, kledinghangers, kledingrekken, kledinghoezen, winkelmandjes

Draagtassen ecologisch

69 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

69 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Ecologische en milieuvriendelijke draagtassen.

Het is de trend van dit moment, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kerklau.nl kan u daar wat betreft ecologische draagtassen en zakjes enorm mee op weg helpen. Wij bieden u een ruim assortiment aan van ecologische draagtassen welke snel leverbaar zijn en tevens ook te bedrukken met uw eigen bedrijfslogo.

Ecologische draagtassen en materialen.

Al onze ecologische draagtassen zijn van 100% milieuvriendelijke materialen gemaakt. De materialen waarvan onze ecologische draagtassen zijn gemaakt zijn: afbreekbaar plastic (EPI), FSC papier, canvas, gerecycled kraft, PET, ZeroTree (gemaakt van bananenbladeren of gras). Al onze ecologische draagtassen zijn een prima alternatief voor de standaard plastic en papieren draagtas die minder milieuvriendelijk zijn.

Ecologische draagtassen bedrukken.

U wilt aan uw klanten en de mensen op straat laten zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt? Laat dan uw ecologische draagtassen door ons bedrukken en onderscheid u van de rest! Wilt u meer weten wat betreft de verschillende mogelijkheden van het laten bedrukken van ecologische draagtassen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij kunnen uw draagtas al vanaf 250 stuks bedrukken met uw bedrijfsnaam/logo met een levertijd van ca. 2 weken !
U kunt hiervoor een draagtas uitzoeken in onze shop en ons een aanvraag mailen met het aantal stuks en het aantal bedrukkingskleuren dat u wenst.
De minimale afname is 1 doos.
Graag uw logo voor bedrukking meesturen.
Wij maken u dan een vrijblijvende offerte op maat.