Welkom bij Kerklau shop supplies

Importeur en groothandel in paspoppen, draagtassen, kledinghangers, kledingrekken, kledinghoezen, winkelmandjes

Draagtassen papier

167 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

167 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Papieren draagtassen.

De papieren draagtas is naast de plastic draagtas het meest gebruikelijk om aan uw klant mee te geven, Naast dat papieren draagtassen milieuvriendelijker zijn dan plastic draagtassen geeft een draagtas van papier een chiquere uitstraling aan het geheel dan een plastic draagtas.

Papieren draagtassen en keuze.

De mogelijkheden wat betreft draagtassen van papier zijn enorm en kerklau.nl biedt u een ruime keuze wat betreft formaat, kleur, glans of kraft papier. Bedenk vooraf zelf goed wat er in de tas moet komen en welke formaat en gewicht het product heeft wat er in de tas gaat. Heeft u vragen of een bepaalde soort papieren draagtas wel geschikt is voor u, neemt u dan contact met ons op en wij adviseren u graag! U kunt niet alleen voor grote hoeveelheden papieren draagtassen bij ons terecht maar ook verkopen wij papieren draagtassen in kleine hoeveelheden. U zit dan niet gelijk met grote volumes draagtassen die u ineens moet afnemen maar is uw voorraad nog te overzien en kunt u nog eens afwissen qua kleur, type en grootte.

Papieren draagtassen bedrukken.

Niet alleen kunt u uw plastic draagtassen bij ons laten bedrukken maar is het natuurlijk ook mogelijk om uw papieren draagtassen naar wens te laten bedrukken. Door ons uitgebreide netwerk aan leveranciers kunnen wij u op zeer korte termijn een passende offerte laten toekomen. wilt u meer weten wat betreft het laten bedrukken van papieren draagtassen neemt u dan contact met ons op via onze handige live chat of bel naar 074-2500756.

Wij kunnen uw draagtas al vanaf 250 stuks bedrukken met uw bedrijfsnaam/logo met een levertijd van ca. 2 weken !
U kunt hiervoor een draagtas uitzoeken in onze shop en ons een aanvraag mailen met het aantal stuks en het aantal bedrukkingskleuren dat u wenst.
De minimale afname is 1 doos.
Graag uw logo voor bedrukking meesturen.
Wij maken u dan een vrijblijvende offerte op maat.