Welkom bij Kerklau shop supplies

Importeur en groothandel in paspoppen, draagtassen, kledinghangers, kledingrekken, kledinghoezen, winkelmandjes

FLEXANO-roller wiel 100mm.CHR

AKH61080

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 365,00 Incl. BTW: € 441,65
OF

Snel overzicht

de Rolls Royce onder de vouwrollers is deze prachtige roller. Topkwaliteit voor jarenlang comfort, zware Donstructie, super verchroomd en voorzien van 10cm wielen. Breedte 82 cm met nog 2 uittrekbare stangen van 25 cm voor extra hangruimte.
Kerklau shop supplies levert zuiver professionele kledingrekken welke zwaar belastbaar zijn. De kledingrekken zijn dus niet van Ikea of blokker kwaliteit. De prijs van de kledingrekken is afhankelijk van het volgende: - wel of niet in hoogte verstelbaar – diameter en materiaal van de wielen. – breedte en hoogte van het kledingrek. Doordat onze kledingrekken geschikt zijn voor zwaar gebruik, zijn ze goed toepasbaar in winkels, magazijnen e.d. Alle kledingrekken zijn zwaar verchroomd.

Details

de Rolls Royce onder de vouwrollers is deze prachtige roller. Topkwaliteit voor jarenlang comfort, zware Donstructie, super verchroomd en voorzien van 10cm wielen. Breedte 82 cm met nog 2 uittrekbare stangen van 25 cm voor extra hangruimte. Kerklau shop supplies levert zuiver professionele kledingrekken welke zwaar belastbaar zijn. De kledingrekken zijn dus niet van Ikea of blokker kwaliteit. De prijs van de kledingrekken is afhankelijk van het volgende: - wel of niet in hoogte verstelbaar – diameter en materiaal van de wielen. – breedte en hoogte van het kledingrek. Doordat onze kledingrekken geschikt zijn voor zwaar gebruik, zijn ze goed toepasbaar in winkels, magazijnen e.d. Alle kledingrekken zijn zwaar verchroomd.

Extra informatie

Kleur N/B
Afmeting N/B
Wasbaar N/B
Toepassing N/B
Materiaal N/B
Breedte N/B
Rollengte N/B