Welkom bij Kerklau shop supplies

Importeur en groothandel in paspoppen, draagtassen, kledinghangers, kledingrekken, kledinghoezen, winkelmandjes

Krijtstoepborden

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Krijtstoepbord kopen

Een krijtstoepbord is een leuke manier om reclame maken buiten uw winkel. Een krijtstoepbord is makkelijk te beschrijven met een krijtje of stift, en ook eenvoudig schoon te maken. Zo kunt u uw boodschap op het stoepbord zo weer vervangen voor een nieuwe! Met allerlei kleuren krijtjes, die u ook bij ons kunt bestellen, kunt u allerlei leuke en creatieve reclame-uitingen op het bord schrijven of tekenen. Kortom, door een unieke boodschap op uw krijtstoepbord komen de klanten vanzelf uw winkel binnen!

Diverse soorten krijtstoepborden

In ons assortiment vindt u diverse soorten en maten stoepborden. Zo hebben wij diverse soorten krijtstoepborden die u dubbelzijdig kunt beschrijven en buiten uw winkel kunt plaatsen. Daarnaast vindt u bij ons ook krijttafelstandaarden. De naam zegt het al, deze zijn gemaakt om op een tafel of bijvoorbeeld een bar te zetten. Hierop kunt u een boodschap of de dagaanbieding schrijven. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de stoepbordkrijtjes en stiften waarmee u de borden kunt beschrijven.

Krijtstoepbord online bestellen bij Kerklau.nl

Een krijtstoepbord is onmisbaar voor uw winkel! Bestel hem dus snel via Kerklau.nl. Een krijtstoepbord kopen gaat eenvoudig via onze website. Wij leveren altijd vanuit voorraad, wat betekent dat u uw krijtstoepbord snel in huis heeft. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze klantenservice staat u graag te woord!