Welkom bij Kerklau shop supplies

Importeur en groothandel in paspoppen, draagtassen, kledinghangers, kledingrekken, kledinghoezen, winkelmandjes

Confectierekken

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Kledingrekken of confectierekken van zeer degelijke kwaliteit

De kledingrekken en confectierekken van Kerklau zijn goede kwaliteit en gaan zeer lang mee. Onze confectierekken en kledingrekken zijn allemaal zwaar verchroomd en veelal voorzien met 8 cm wielen waarvan 2 wielen van een rem zijn voorzien. Een verstelbaar confectierek is zelfs voorzien van een handige verstelknop die het gebruik nog makkelijker maakt. Ook hebben onze kledingrekken een hoge draaglast waarvan sommige confectierekken wel tot 200 kg last kunnen dragen. Een ander voordeel van onze kledingrekken is dat u absoluut geen gereedschap nodig heeft om het confectierek in elkaar te zetten, en daarom makkelijk mee te nemen is.

Confectierollers en Kerklau Shop Supplies

Wij van Kerklau Shop Supplies importeren alle kledingrekken en confectierollers zelf. Dit garandeert voor u als klant dat er altijd een grote voorraad aanwezig is en de levertijd erg kort is. Of u nou 1, 5, 20 of meer rekken wenst te bestellen, door onze strakke levertijden en goede contacten met onze verschillende distributeurs kunnen wij de confectierekken per stuk of in grotere aantallen supersnel door heel europa laten bezorgen. Twijfelt u of het door u gekozen confectierek wel geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom!

Kledingrekken kopen

Bij Kerklau koopt u eenvoudig en snel uw kledingrek of kledingrekken per stuk of in grotere aantallen. Het kopen van deze kledingrekken gaat zeer eenvoudig en wordt na bestelling binnen 24 uur geleverd in Nederland en België. Weet u niet precies welk kledingrek u wilt kopen? Kom dan naar onze showroom! Hier vind u alle kledingrekken die wij online aanbieden en kunnen wij u advies geven welk kledingrek u het beste kunt kopen