Verzenden & retourneren

 

Verzendkosten (Nederland en België) 

De verzendkosten die wij berekenen bedragen Euro 6,95 per pakket (ex.BTW).

Vanaf 850 Euro gratis verzending.

 

Retouren

Particuliere klanten

Consumenten hebben een bedenktijd van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Kerklau Shop Supplies zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Indien wij u een ondeugdelijk of foutief artikel hebben opgestuurd vergoeden wij vanzelfsprekend de verzendkosten van de heen- en terugweg. 

Zakelijke klanten

Ook zakelijke klanten kunnen de bestelde artikelen retourneren binnen 14 dagen. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Indien wij u een ondeugdelijk of foutief artikel hebben opgestuurd vergoeden wij vanzelfsprekend de verzendkosten van de heen- en terugweg.

Wij verzoeken u een kopie van de pakbon of factuur mee te sturen.

Kerklau Shop Supplies

Afd. Retouren

Vikkerhoekweg 48

7555PM Hengelo