Welkom bij Kerklau shop supplies

Importeur en groothandel in paspoppen, draagtassen, kledinghangers, kledingrekken, kledinghoezen, winkelmandjes

Sieraden display

Sieraden display

Kerklau.nl biedt u een ruim aanbod van sieradendisplays en sieradenkoffers aan. Elke sieraden display is uitermate geschikt voor het presenteren of opbergen van uw armbanden, ringen, kettingen, oorbellen en tassen.

Sieraden display en keuze

Voor elk sieraad hebben wij de ideale oplossing wat betreft presentatie of het opbergen hiervan. Ringhouders voor het presenteren van een enkele ring of de ringendoos voor het presenteren of opbergen van meerdere ringen. Ook voor oorbellen hebben wij de oplossing in de vorm van oorbellen standaards van metaal of kunststof van verschillende hoogtes. Voor het presenteren van armbanden, kettingen en horloges hebben wij verschillende sieradenkoffers met of zonder kussentjes en displays welke zeer geschikt zijn voor uw presentaties. Kortom, voor elk sieraad hebben wij de juiste oplossing!

Sieraden display bestellen

Door ons ruime aanbod van sieradendisplays is Kerklau.nl uw leverancier van al uw sieradenpresentaties voor uw winkel maar natuurlijk ook voor u als particulier. Door eigen import garanderen wij altijd een ruime voorraad en snelle levertijd van al onze sieradenpresentaties. U bestelt uw sieradenpresentaties eenvoudig en snel in onze webshop en wij leveren deze binnen 24 uur aan huis of bij uw bedrijf of winkel.