Welkom bij Kerklau shop supplies

Importeur en groothandel in paspoppen, draagtassen, kledinghangers, kledingrekken, kledinghoezen, winkelmandjes

Kledingrekken & Standaards

Online Kledingrekken kopen

Kledingrekken zijn een mooie manier om uw kleding te presenteren. Onze kledingrekken zijn van zeer goede kwaliteit en daarom geschikt voor zwaar gebruik. Daarom zijn onze kledingrekken goed toepasbaar in winkels, magazijnen, of gewoon bij u thuis.

Diverse soorten kledingrekken

Er zijn diverse soorten kledingrekken te verkrijgen op onze website. De kledingrekken hebben allemaal andere specificaties. Hierin zit dan ook direct het prijsverschil. Waar u op moet letten bij de aanschaf van een kledingrek:

  • In hoogte verstelbare kledingrekken
  • Breedte en hoogte van het kledingrek
  • Diameter en materiaal van de wielen

Naast kledingrekken vindt u bij ons ook diverse schoenenrekjes of hangorganizers. Daarnaast kunt u bij ons ook de door u gewenste kledinghangers bestellen. U kunt dus direct alles in huis halen voor uw winkelinrichting.

Waarom kledingrekken bestellen bij Kerklau.nl?

Wij zijn eigen importeur en groothandel van alle winkelbenodigdheden die u op onze website vindt. Dus ook van de kledingrekken. Wij zorgen er dus zelf voor dat we de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Doordat wij zelf importeren en een grote voorraad aanhouden, kunnen wij u de beste prijzen en de snelste levertijden bieden. Wilt u één kledingrek kopen of een grote hoeveelheid? Dat is bij ons allemaal geen probleem.

Heeft u vragen over onze kledingrekken? Neem gerust contact met ons op. Dit kan per mail, telefonisch, of via onze chat (rechtsonder in beeld).