Filter op prijs:

Filter de resultaten:

Scannersprofielen

Promo schapstopper met kaarthouder afmeting bxh 298x110mm scharnierend. Om aan scannerprofielen uw produkt te promoten. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is transparant. Hier tussen kan een etiket geplaatst worden.
€1,35 Excl. btw
Kopen
Scannerprofiel etikethoogte 18mm, lengte 100cm. Schapkaarthouder met zelfklevende tape op de achterzijde. Voorzijde transparant, achterzijde transparant. Order entry strips. Hier tussen kan een etiket geplaatst worden.
€2,85 Excl. btw
Kopen
Scannerprofiel etiket 40mm transparant/transparant voor Tego-schappen, lengte 988mm. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is transparant. Hier tussen kan een etiket geplaatst worden.
€2,60 Excl. btw
Kopen
Scannerprofiel etiket 40mm wit/transparant voor liggende plank, lengte 100cm. Achterzijde klemt op de liggende schapplanken van +/- 15 tot 18 mm dikte. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is wit. Hier tussen kan een etiket gepla
€4,09 Excl. btw
Kopen
Scannerprofiel etikethoogte 26mm voor en achterzijde transparant voor liggende plank, lengte 100cm. Zelfklevende tape op achterzijde. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is transparant. Hier tussen kan een etiket geplaatst worde
€2,70 Excl. btw
Kopen
Promo schapstopper met kaarthouder afmeting bxh 148x110mm scharnierend. Om aan scannerprofielen uw produkt te promoten. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is transparant. Hier tussen kan een etiket geplaatst worden.
€0,88 Excl. btw
Kopen
Scannerprofiel etikethoogte 18mm lengte 100cm. Schapkaarthouder met zelfklevende tape op de achterzijde. Voorzijde transparant, achterzijde wit. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is wit. Hier tussen kan een etiket geplaatst wo
€2,85 Excl. btw
Kopen
Scannerprofiel etikethoogte 26mm witte achterzijde en transparante voorzijde voor liggende plank, lengte 100cm. Zelfklevende tape op achterzijde. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is wit. Hier tussen kan een etiket geplaatst w
€2,70 Excl. btw
Kopen
Promo schapstopper met kaarthouder, afmeting bxh 210x73mm scharnierend. Om aan scannerprofielen uw produkt te promoten. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is transparant. Hier tussen kan eenvoudig een etiket geplaatst worden.
€0,86 Excl. btw
Kopen
Scannerprofiel etiket 30mm transparant/transparant 2-standen voor o.a. Van Keulen, lengte 990mm. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is transparant. Hier tussen kan een etiket geplaatst worden.
€2,75 Excl. btw
Kopen
Scannerprofiel etikethoogte 26mm wit/transparant voor liggende plank, lengte 100cm. Achterzijde klemt op de liggende schapplanken van +/- 15 tot 18 mm dikte. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is wit. Hier tussen kan een etiket
€3,80 Excl. btw
Kopen
Scannerprofiel etiket 40mm wit/transparant 2-standen voor o.a. Van Keulen, lengte 990mm. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is wit. Hier tussen kan een etiket geplaatst worden.
€2,80 Excl. btw
Kopen
Promo schapstopper met kaarthouder afmeting bxh 105x74mm scharnierend. (A7 liggend) Om aan scannerprofielen uw produkt te promoten. Order entry strips. Voorzijde is transparant en de achterzijde is transparant. Hier tussen kan een etiket geplaatst worden.
€0,75 Excl. btw
Kopen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »